IMG_5297TM Byggtek er ett firma som holder til på Ålgård i Rogaland. Vi har vårt hovedsatsingsområdet i hele Rogaland, men tar også oppdrag andre steder i Norge.

Daglig leder og faglig ansvarlig Tore Høyland er utdannet Byggingeniør innen konstruksjonsteknikk. Han har flere års erfaring som prosjektleder hos en større lokal utbygger. Noen av hans referanseprosjekter er prosjektledelse for Austrått Panorama, som bestod av 46 boenheter, deriblant rekkehus, eneboliger og leiligheter. Samt prosjektledelse av Granneshagen som bestod av 19 boliger og 15 leiligheter.

Tore Høyland har i tillegg flere års erfaring som HMS/KS ansvarlig, hvor han blant annet har bygget opp HMS og KS systemer. Denne kompetanse og erfaring nyttes i dag for våre kunder i TM Byggtek.

Vi ønsker å være en liten organisasjon som kan utføre oppdrag for våre kunder raskt og effektivt. Samtidig har alltid kvaliteten på oppdragene våre stort fokus. Vi skal strekke oss langt for at våre kunder skal bli fornøyde.

TM Byggtek tilbyr ett bredt utvalg tekniske tjenester til bygg- og anleggsbransjen. Vi utfører blant annet oppdrag som uavhengig kontroll, trykktesting av bygg, byggesøknader, energiberegninger, etc. Ta gjerne en titt i vår tjeneste oversikt for nærmere beskrivelser.

Ta gjerne en titt i vår tjeneste oversikt for nærmere beskrivelser.

Se våre tjenester
Se våre tjenester